Monday, October 22

Απάντηση στον άγνωστο αυτοεξόριστο

Το κείμενο που ακολουθεί είναι μια ευγενική χορηγία του Ομίλου Απόρων και Αστέγων Υπέρ του Καπιταλισμού (ΟΑΑΥΚ) και απάντηση στον Στράτο για αυτή του την περιβαλλοντική και επαναστατική δράση:

(για όποιον σοκάρεται ή για τους καλαίσθητους, δεν πειράζει..η πραγματικότητα είναι αρκετά πιο ωμή, αυτή που βλέπουμε εμείς οι "πολιτισμένοι". Όσο για αυτή που δεν βλέπουμε, ασ'τα βράστα)

Σε βρίσκω πολύ σωστό και ως εκ τούτου προτείνω να οργανωθεί άμεσα μια πορεία από βαθιά συνειδητοποιημένα και ιδεολόγα αριστερά άτομα (που ως τέτοια "την τοποθετούν" στην αριστερά μεριά πάντα) στην οποία όλοι θα διαδηλώνουν τσίτσιδοι για το περιβάλλον και θα γαμιούνται σαν τα σκυλιά στις γωνίες στα διαλείματα. Τα πλακάτ θα είναι βαμμένα με κόκκινο κραγιόν και οι μολότωφ θα είναι σε συσκευασία καπότα με ραβδώσεις για έξτρα απόλαυση με εγγυημένη "έκρηξη" πριν την πτώση. Και γεύση πετρέλιο! Οι μπάτσοι θα φοράνε την εξαντρίκ στολή "καβλωμένο κουνελάκι" που θα είναι κατ'εξαίρεση ροζ, αλλά με μπλε ρίγες μην ξεχνιόμαστε και θα θα χαϊδεύουν παιχνιδιάρικα τα χαριτωμένα τους γλομπ. Οι κομματικοί αντιπρόσωποι τέλος θα μοιράζουν σακούλες καπότες με τυπωμένη την φάτσα τους με το παντοτινό ψεύτικο χαμόγελο της βλακώδους ευτυχίας του photoshop. Θα υπόσχονται Ρωμαϊκά όργια χωρίς να ξέρουν τι είναι και θα παίρνουν πίπες για ψήφους.. ώς συνήθως.

Όσοι δημοσιογράφοι πάνε στην πορεία θα πάνε απλά..να γαμηθούνε αν και μάλλον στο μπανιστήρι θα μείνουνε και μακριά από οποιαδήποτε συμμετοχή ή πράξη, όπως συνηθίζουνε άλλωστε. Θα υπάρχουν πάντα και οι πολυπληθείς κρυφοί αυνάνες (ποσοστό άνω του 69%) που όλα αυτά θα τα δούνε στην Τηλεόραση από τις κρυφές κάμερες του Υπουργείου σεξουαλικά μεταδιδώμενων νοσημάτων και θα καταφύγουν στην μέθοδο του αυνανισμού με ακουστικά, για να μην τους πάρει πρέφα και κανένας ασφαλίτης που θα περνάει απέξω με το κουστούμι του, το οποίο θα έχει πάνω ζωγραφισμένα γυμνά μέλη και θα φοράει μαύρα γυαλιά καρδούλες. Και αυτό για να μην καταλάβει κανείς το ανέραστο ποιόν του και να αναμιγνύεται αρμονικά με το πλήθος ρουφιανεύοντας αυτούς που την έχουν πιο μεγάλη..την ερωτική διάθεση (ή αντιστοίχως που τα έχουν πιο μεγάλα για να μην παρεξηγηθώ και ως σεξιστής όπως από κάποιο τρομαχτικά καθυστερημένο μέλος του indymedia στο παρελθόν) άρα που είναι ως εκ τούτου πιο επικίνδυνοι για την κυβερνητική πλεκτάνη με μότο "ανέραστοι και σκυθρωποί, να προσκυνάτε στη Βουλή"..

Θα έχουμε ένα πρόβλημα με το μέρος καθώς από ότι βλέπω και συ έξω είσαι αλλά κάτι θα γίνει. Να δω μετά ποιος θα πάει στην Ερμού να ικανοποιήσει το καταναλωτικοκαπιταλιστικό του Εγώ, ψωνίζοντας μαρκάτα σωβρακάκια και μεταξωτές κυλότες των διακοσίων ευρώ, δηλαδή το ένα τρίτο που μισθού του.. Εξάλλου τι να τα κάνεις, βάλε βγάλε σκίζε, άλλη δουλειά δεν έχουμε;

¡venceremos!
(ή αλλιώς "θα γυρίσει ο τροχός, θα γαμήσει κι ο φτωχός)