Wednesday, April 2

τάξη και ασφάλεια επιτέλους!

Επιτέλους θα μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος, ξέροντας ότι πλέον δεν κινδυνεύω από αυτά τα δολοφονικά εξάχρονα παιδάκια τα οποία πάντα έτρεμα. Εξάλλου ποιος μπορεί να φανταστεί το τι είναι ικανό να κάνει ένα εξάχρονο; Ευτυχώς λοιπόν, από εδώ και στο εξής τα εξάχρονα στην Ελλάδα θα φακελώνονται επίσημα, το καλό κράτος πρόνοιας θα τους παίρνει τα δαχτυλικά αποτυπώματα έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα σκεφτούν να κλέψουν ένα γλυφιτζούρι να έρθουν τα ΜΑΤ και τους πνίξουν στα δακρυγόνα.
Έλα χαμογέλα, ένα αστείο έκανα.. Ο πραγματικός λόγος είναι ότι πρέπει να βεβαιωθούμε ότι, όταν φτάσουν στην συντάξιμη ηλικία των 97, δεν θα αδικηθούν γιατί κάποιος αχρείος γραφειοκράτης δεν θα τους μετρήσει τα ένσημα του προνηπίου! Εισάγονται έτσι και τα νέα ένσημα "κούνια-μπέλα" (ανθυγιεινά παρακαλώ). Άσε που με αυτό τον τρόπο μπορούν να ενισχυθούν και τα κριτήρια επιλογής για την εισαγωγή των 3.000.000 υπερτυχερών που θα κερδίσουν το τζακ-ποτ και θα μπουν στο δημόσιο τα επόμενα δώδεκα χρόνια.

Μιλώντας σοβαρά, ομολογώ ότι ανέκαθεν υπήρξα υπέρμαχος της διατήρησης των εθίμων και των παραδόσεων μας. Δεν μπορώ λοιπόν παρά να νιώθω υπερήφανος που η χώρα μου φροντίζει να μην σπάει καμία παράδοση, συνεχίζοντας να φιλάει με πάθος και αφοσίωση τα παχουλά άσπρα κωλαράκια των "μεγάλων δυνάμεων" της εποχής, χωρίς να χάνει καμία ευκαιρία. Τελευταία μάλιστα δεν μας το ζητάνε καν, έχουμε αναπτύξη την ικανότητα να το αντιλαμβανόμαστε αυτόματα οι πονηροί ότι θέλουν φιλάκι και τρέχουμε να πλύνουμε τα δόντια μας.. Είδες τι σου κάνουν τόσα χρόνια εμπειρίας;
Αλλά θα μου πεις αυτά θα κοιτάνε οι "μεγάλοι"; Εδώ τρέχουν να ξεχρεώσουν το ακίνητο, το αυτοκίνητο, την τοστιέρα και τον ασταθή πολυδονητή τριων ταχυτήτων που δώρισαν στην καλή τους για να σώσουν τον γάμο τους καθώς δεν τους σηκωνόταν από τα άγχη και τα χρέη της καθημερινότητας που αυτοί δημιούργησαν με τις αγορές τους, με την ψήφο τους, με την απληστία τους και με τη βλακεία τους. Όλα βαίνουν καλώς λοιπόν, συνεχίζουμε να ξεπουλιόμαστε στο γιουσουρούμ, να φακελωνόμαστε οικιοθελώς και να φιλάμε τρυφερά κωλαράκια. Για ένα κουστούμ! Υγείες!